QuitNow PRO: Stop smoking

4,9
6,63 хил. отзива
50 хил.+
Изтегляния
Класификация на съдържанието
За всички възрасти
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка

Всичко за това приложение

Опитвате ли се да откажете цигарите? Ако ви е трудно да спрете цигарите, QuitNow е създаден за вас.

Първо: знаете, че пушенето е вредно за тялото ви. Въпреки това много хора продължават да пушат. Така че защо трябва да се откажете? Когато спрете да пушите, вие подобрявате качеството и продължителността на живота си и живота на хората около вас. Един от начините да се подготвите за успешно стартиране на живота си без тютюнев дим е да включите телефона си с QuitNow


QuitNow е доказано приложение, което ви ангажира да се откажете от тютюнопушенето. Той има за цел да избягвате тютюнопушенето, просто ви дава представа за себе си. Отказването от тютюнопушенето е по-лесно, когато съсредоточите усилията си в тези четири раздела:

🗓️ Вашият бивш пушач: Когато спрете да пушите, фокусът трябва да бъде върху вас. Спомнете си деня, в който сте се отказали, и вземете математиката: колко дни сте свободни от дим, колко пари сте спестили и колко цигари сте избягвали.

🏆 Постижения: вашите мотивации за отказване от тютюнопушенето: Както всички задачи в живота, отказването от тютюнопушенето е по-лесно, когато разделите задачата на малки и лесни. И така, QuitNow ви предлага 70 цели въз основа на цигарите, които сте избягвали, дните от последната ви цигара и спестените пари. Така че ще започнете да празнувате постижения от първия ден.

💬 Общност: бившите пушачи чатят: Когато се откажете от пушенето, трябва да останете в зоните за непушачи. QuitNow предлага чат, пълен с хора, които като вас се сбогуваха с тютюна. Прекарването на време с непушачи ще улесни пътя ви.

❤️ Здравето на бившия ви пушач: QuitNow предлага списък със здравни показатели, за да обясни как тялото ви се подобрява всеки ден. Те са базирани в тези на Световната здравна организация и ние ги актуализираме веднага след като W.H.O. прави.


Освен това в екрана с предпочитания има още секции, които биха могли да ви помогнат да се откажете от тютюнопушенето.

🙋 Често задавани въпроси: има някои съвети за отказване от тютюнопушенето и честно казано, не знаем къде да ги поставим. Повечето отказващи търсят съвети в интернет и там има много фалшиви съвети. Проучихме в архивите на Световната здравна организация, за да намерим направените от тях изследвания и заключенията, които са направили. В Често задавани въпроси ще намерите всички отговори на въпросите, които имате относно отказването от тютюнопушенето.

🤖 Ботът QuitNow: понякога имате странни въпроси, които не се появяват в F.A.Q. В тези случаи можете да попитате бота: ние я обучаваме да отговаря на тези странни. Ако тя няма добър отговор, тя ще се свърже с екипа на QuitNow и те ще актуализират базата си от знания, така че тя ще научи най-добрите отговори на вашите въпроси. Между другото, да: всички отговори на ботовете са извлечени от W.H.O. архиви, като F.A.Q. съвети.

📚 Книги за отказване от тютюнопушенето: познаването на някои техники за отказване от тютюнопушенето прави задачата по-лесна. В чата винаги има някой, който говори за книги, затова направихме разследване, за да разберем кои са най-популярните и кои всъщност могат да ви помогнат да се откажете от тютюнопушенето завинаги.

Имате ли идея да направите QuitNow още по-добър? Ако е така, моля, пишете ни на android@quitnow.app
Актуализирано на
19.03.2024 г.

Безопасност на данните

Безопасността започва с разбирането на това, как програмистите събират и споделят данните ви. Практиките за поверителност и сигурност на данните може да варират в зависимост от употребата от ваша страна, региона и възрастта ви. Тази информация е предоставена от програмиста и той може да я актуализира с течение на времето.
Не се споделят данни с трети страни
Научете повече за това, как програмистите декларират споделянето
Това приложение може да събира следните типове данни
Лични данни, Съобщения и още 4
Данните се шифроват при предаване
Можете да поискате данните да бъдат изтрити

Оценки и отзиви

4,9
6,42 хил. отзива

Новите неща

This version is a mix of huge and small things. On the huge side is the new breath section that will help you calm down, while on the other side there are a lot of tiny things that will improve your experience while using QuitNow. If you have any feedback about the app, please share it at feedback@quitnow.app. Thank you so much for being there, and congratulations on your quit!