Smoke Free - stop smoking now

Съдържа рекламиПокупки в прилож.
4,7
56,9 хил. отзива
1 млн.+
Изтегляния
Класификация на съдържанието
За всички възрасти
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка

Всичко за това приложение

Безплатен вейп? Само някои съвети предлагат това в момента. Съжаляваме за това, работим върху разширяването му.

Спрете да пушите, като използвате над 40 доказани техники за отказване от цигарите и най-надеждните методи за отказване, които науката може да предложи. Спрете да пушите чрез Smoke Free, за да утроите шансовете си за отказване и да победите глада за тютюн завинаги!

Smoke Free ви дава експертни съвети, които да ви помогнат да се откажете от пушенето и да спрете завинаги. Получете отговори на въпросите си с индивидуална помощ от най-добрите професионалисти в спирането на тютюнопушенето.

Спирането с Smoke Free е лесно и ефективно. Smoke Free може да помогне на всеки пушач да спре да пуши завинаги. Откажете пушенето преди? Искате ли да спрете да пушите за първи път? Опитвате се да откажете цигарите сами или сте част от група за отказване? Научно тествани и доказани техники за отказване от тютюнопушенето на Smoke Free работят.

Спрете да пушите и не позволявайте на желанието ви да ви завладее. Използвайте Smoke Free, за да ви помогне да успеете тази и всяка година.

Това приложение за отказване от тютюнопушенето е помогнало на половин милион души да спрат да пушат и да се освободят от пристрастяването към цигарите.

Спрете да пушите по-лесно с Smoke Free.

Спрете да пушите, като използвате няколко функции на приложението за отказване от пушенето:
• Инструктори за спиране на пушенето – Професионални съвети на една ръка разстояние, които да ви помогнат да се откажете от пушенето завинаги.
• Quit Smoking Tracker – Спрете да пушите, като проследявате цигарите, които не сте пушили.
• Значки за постижения – Откажете се от пушенето и печелете значки за вашите постижения.
• Дневник за отказване от тютюнопушенето – Проследете отказа си и запишете успешни дни без тютюнев дим.
• Спрете да пушите и спестете пари – Отказването ви позволява да се лекувате с парите, които спестявате, когато спрете да пушите.
• Барове за подобряване на здравето – Спрете завинаги и вижте напредъка на здравето си по време на пътуването ви за отказване от цигарите.
• Вашите успехи при отказване от цигарите могат да бъдат споделени с приятели.
• Запишете и победете желанията си, като използвате записи в дневник.
• И още!

Smoke Free ви помага да се откажете от пушенето и лошите навици, за да можете да направите по-добър избор. Откажете цигарите и се мотивирайте от напредъка и постиженията си.

Предимствата на Smoke Free включват:
• Лична помощ за отказване от тютюнопушенето – Един към един съвет относно най-добрите методи за спиране на тютюнопушенето за вас.
• Върнете живота си – напуснете и похарчете новооткритото време, пари и здраве за неща, които правят живота ви по-добър.
• Откажете да пушите и спестете пари - Вижте спестяванията ви да растат с всяка цигара, която не сте купили, и се погрижете за успеха си
• Спрете да пушите и подобрете здравето си - наблюдавайте как тялото ви става по-чисто и по-здраво
• Откажете се сега и победете апетита - Намалете желанието за цигари, преди да се появи, като използвате доказани техники за отказване от пушенето, които работят

Спирането на тютюнопушенето е нашата специалност. Откажете пушенето и спрете апетита с насоките на Smoke Free. Успешните методи за отказване от тютюнопушенето на Smoke Free са подкрепени от обширни изследвания относно пушенето.

Процесът на отказване – Откажете цигарите сега с малко полезна информация:
• Откажете цигарите, като проследявате напредъка и постиженията си, за да сте мотивирани да спрете навиците си за пушене.
• Социалните програми за отказване от тютюнопушенето са полезна подкрепа.
• Златното правило „Откажете се сега“: направете вашата мантра „нито едно вдишване повече“.
• Вашият път за отказване от цигарите е личен и личен. Ние ви помагаме да откриете кои методи за отказване работят за вас.

Отказът от тютюнопушенето е усилие на общността без дим. Вашите победи при отказване от цигарите могат да помогнат на други пушачи да се откажат. Колкото повече Smoke Free разбира за нашите потребители, толкова по-голям ефект имаме върху техния успех.

Откажете пушенето с Smoke Free, за да ни помогнете да помогнем на всички
• Отказването на цигарите е трудно, но хиляди хора го правят успешно всеки месец.
• Бъдещите хора, които се отказват, могат да бъдат подпомогнати, колкото повече знаем за това какво работи и какво не работи
• Когато се откажете от пушенето, можем да помогнем на още повече хора да спрат навиците си за пушене, като използваме данните, които ни предоставяте.

Опитайте Smoke Free днес и започнете своето пътуване за отказване. Откажете цигарите с Smoke Free и си дайте необходимата помощ, за да спрете да пушите завинаги.

За повече информация посетете http://smokefreeapp.com
Актуализирано на
15.04.2024 г.

Безопасност на данните

Безопасността започва с разбирането на това, как програмистите събират и споделят данните ви. Практиките за поверителност и сигурност на данните може да варират в зависимост от употребата от ваша страна, региона и възрастта ви. Тази информация е предоставена от програмиста и той може да я актуализира с течение на времето.
Това приложение може да споделя следните типове данни с трети страни
Лични данни
Това приложение може да събира следните типове данни
Местоположение, Лични данни и още 5
Данните се шифроват при предаване
Можете да поискате данните да бъдат изтрити

Оценки и отзиви

4,7
56 хил. отзива
Georgi Angelov
31 август 2021 г.
След последната актуализаци запона с бъгове да не отчита някой неща
3 души сметнаха този отзив за полезен
Според вас това беше ли полезно?
Petar Kubadinov
30 юли 2021 г.
Applause
Според вас това беше ли полезно?
Yordan Grigorov
5 март 2021 г.
Best app for quit 🧡❤🙏
2 души сметнаха този отзив за полезен
Според вас това беше ли полезно?

Новите неща

Bug fixes and performance enhancements.